Schoorstenen Amsterdam

Vrijblijvende offerte

Schoorsteen renoveren Amsterdam

De schoorsteen op tijd renoveren is cruciaal. Een schoorsteen staat immers altijd in het weer en heeft dan ook veel te verduren. De loodaansluitingen met en op het dak zijn bijvoorbeeld van groot belang. En wordt de schoorsteen niet goed onderhouden, dan is er verder kans op scheuren in het voegwerk en metselwerk. Nextstep Dakwerken is u graag van dienst!

Ook kan de schoorsteenkop door weersinvloeden kapot gaan. Het gevolg? Lekkages en vochtschade. En dit wilt u natuurlijk voorkomen, want bij lekkage veroorzaakt door de schoorsteen kunnen de kosten hoog oplopen.

Natuurlijk vervangen wij ook kapotte stenen en worden scheuren in het metselwerk van de schoorsteen hersteld. En als er een aantal kapotte dakpannen en/of nokvorsten zijn, dan herstellen we die ook. Ook lood aan de schoorsteen vervangen of nieuw lood in de schoorsteen aanbrengen pakken wij op. Zelfs het herstellen van een kapotte schoorsteenkop of het coaten van de schoorsteenkop kunt u aan ons overlaten. Schoorsteen reparatie is niet voor niets één van onze specialiteiten. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Nextstep Dakwerken Amsterdam!

Bel met Nextstep